TORTOSA

E.V.A i Adossats, plats forts de la nova temporada del Felip Pedrell de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

19/12/2017

L'Ajuntament de Tortosa ja ha enllestit la programació de la nova temporada teatral a l'Auditori Felip Pedrell. De gener a juny, es podrà veure obres com E.V.A de les T de Teatre sota la direcció de Julio Manrique, “Paradís Pintat” de la pallassa Pepa Plana, '”Paraules Encadenades” de Jordi Galceran dirigida per Sergi Belbel, o “Adossats” de Ramon Madaula dirigida per Jordi Casanovas. La regidora de Cultura, Dolors Queralt, ha explicat que una de les novetats d’aquesta nova temporada és el teatre de petit format. En total s’han programat 10 obres que es podran veure els dissabtes a les 20 hores.

No faltaran les propostes familiars amb obres com “La gallina dels ous d’or”, “Mobilus” i “Hi ha res més avorrit que un princesa rosa?”, així com l'aposta per la dansa, el circ, les obres audiovisuals del Cicle Gaudí i els documentals. Una de les principals novetats de l'any que ve és la substitució del carnet de l'espectador, que era anual, per tres tipus d'abonaments semestrals, l’A10, l’A5 i l’A3, que ofereixen diferents descomptes de fins al 40% sobre el preu dels espectacles.

També hi haurà descomptes en les entrades que es comprin per separat. Tant els abonaments com les entrades es posaran a la venda a partir d’aquest divendres 22 de desembre. La regidora de Cultura també ha destacat que s’estan canviant totes les butaques de la sala petita de l’Auditori Felip Pedrell i que al 2018 es continuaran realitzant millores.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>