TORTOSA

ERC Ebre assegura que els pressupostos generals maltracten el territori


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

09/04/2018

ERC Ebre ha valorat aquest dilluns la proposta dels pressupostos generals de l’Estat per al 2018 on a Terres de l’Ebre s’invertiran 35,1 MEUR, 28 dels quals destinats a la descontaminació del pantà de Flix i 3 al magatzem individual d’Ascó. En total restaran uns tres milions d’euros per a Foment, més en concret per al tram La Jana- El Perelló a l’A-7 i les glorietes i interseccions de l’N-340. Per a ERC aquests són uns pressupostos que maltracten el territori i més tenint en compte que després només s’acaba executant un 25% com va passar el 2017.

Des d’ERC han destacat la davallada en les inversions a Terres de l’Ebre any rere any ja que al 2012 eren d’uns 62 MEUR, gairebé el doble de l’actual. ERC també ha denunciat partides que es contemplaven el 2017 i que en aquests pressupostos ja no hi són com la de l’A-7 entre Perelló i l’Hospitalet o el tram Gandesa Corbera de l’N-420. Sobre les rotondes i glorietes de l’N-340 han demanat que es facin només les actuacions necessàries per donar fluïdesa a la via però no actuacions que la converteixin en una carretera de segona. Si els pressupostos s’acaben aprovant ERC presentarà esmenes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>