TORTOSA

Dos detinguts a Tortosa per estafa en la venda de gossos de races petites per Internet


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN | TORTOSA

06/04/2018

La Policia Nacional ha detingut un home i una dona a Tortosa que, suposadament, es dedicaven a l'estafa massiva en la compra-venda de gossos de races petites i populars a través d'Internet. Segons el comunicat policial, inserien a diversos portals d'Internet dedicats al comerç entre particulars diversos anuncis en què oferien la compra i venda de cadells de gossos, generalment de races petites com chihuahues, yorkshire, bulldog francès i anglès o carlins, entre d'altres.

Per cada cadell sol·licitaven als compradors quantitats d'entre 200 i 350 euros, amb l'objectiu d'evitar una major gravetat de la pena en el cas que fossen detingudes. Això també afavoria que, al tractar-se de quantitats no excessives, els clients els ingressessen directament els diners sense reserva, a través de caixers automàtics, transferències bancàries o imposicions en efectiu. La policia espanyola havia acumulat les denúncies de 49 víctimes arreu de l'Estat. L'import estafat pels detinguts, que acumulen nombrosos antecedents, supera els 14.000 euros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>