TORTOSA

Diàleg familiar amb el nou club de lectura “Som família”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

03/04/2018

"Som família" és el nom del nou Club de Lectura que es durà a terme de forma mensual a la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, juntament amb altres membres de l'equip de coordinadors dels Clubs de Lectura de la Biblioteca. Aquest club té com a objectiu fomentar el diàleg entre fills i filles i pares i mares sobre l'educació a través de la lectura i també atraure nous usuaris a la Biblioteca.

En paraules de la regidora de Cultura de Tortosa, Dolors Queralt, aquests temes ja generen molt d'interès entre els usuaris de la Biblioteca.

A més, Queralt ha emmarcat el Club de Lectura dins d'un projecte més ampli, acompanyat d'altres activitats com la creació d'una Zona Jove de Lectura, i que té la voluntat de fer del públic adolescent el protagonista directe.

Pel que fa al funcionament d'aquesta activitat, els coordinadors han explicat que hi haurà trobades amb experts en àmbits de la salut i l'ensenyament que posaran en comú les idees extretes per part dels membres voluntaris que hauran llegit els llibres proposats.

Tot i que l'activitat d'aquest nou club de lectura està enfocada a famílies, l'activitat resta oberta per a tothom qui tinga interès.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>