MIRAVET

Continua pujant el cabal de l’Ebre i l'alcalde de Miravet critica la falta de previsió


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | MIRAVET

12/04/2018

El tram final del riu Ebre preparat per l'increment del cabal. Protecció Civil manté en prealerta el pla INUNCAT davant la possibilitat d'inundacions puntuals en algunes zones baixes de municipis riberencs, com és el cas de Miravet, on aquest matí a la plaça de l'Arenal alguns curiosos observaven com el riu anava pujant de nivell. L'alcalde del municipi, Antoni Borrell, ha denunciat la falta de previsió.

Fins a mitja tarda de dijous, no s'han registrat incidències derivades de l'increment del nivell de l'aigua. Segons Endesa i la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre, els embassaments de Riba-Roja i Flix han augmentat el seu cabal de desembassament fins als 1.670 metres cúbics per segon, després de registrar-ne 1.400 aquest dimecres.

A les quatre de la tarda, les estacions mesuradores d'Ascó i Tortosa indiquen que el nivell de l'aigua seguirà pujant. En el cas d'Ascó, el cabal està en 1.682 metres cúbics per segon, i a Tortosa, 1.561 metres cúbics per segon, amb una alçada que s'aproxima als 5 metres.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>