TORTOSA

Comença la millora del ferm de l’Eix de l’Ebre entre Jesús i Aldover


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

04/04/2018

Aquest dimecres, 4 d'abril, han començat les obres de millora del ferm de la carretera C-12, l'Eix de l'Ebre, entre la zona de Jesús, a Tortosa, i la del pla d'Illes, a l'inici del terme d'Aldover. Els treballs afectaran un tram de quatre quilòmetres, tenen un pressupost de 980.000 euros i es preveu que s'allarguen fins al pròxim mes de juny.

Es reciclarà i renovarà el ferm amb una nova capa d'aglomerat, reparant els punts que presenten deformacions. També s'introduiran millores de seguretat, com la formació d'un carril central de girs i un zebrejat per separar els sentits. A la zona d'accés al Pla d'Illes, el carril central se situarà al marge esquerre i també es reordenaran els accessos.

L'execució dels treballs suposarà algunes afectacions al trànsit: durant la primera setmana, en què es reciclarà el ferm, s'ocuparà un carril de la circulació, en funció de les necessitats, i es donarà pas alternatiu als vehicles.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>