SANT CARLES DE LA RÀPITA

Carles Viarnès i Alba Corral donen el tret de sortida a Eufònic aquest dijous


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

30/08/2017

El pianista Carles Viarnès, mestre de la neoclàssica que utilitza les noves tecnologies per portar la música a àmbits més que sorprenents, farà tàndem aquest dijous, 31 d’agost, amb Alba G. Corral, mestra de les arts visuals capaç de crear atmosferes de gran bellesa conceptual, per inaugurar la sisena edició d’Eufònic, Arts Sonores i Visuals de les Terres de l’Ebre. La inauguració tindrà lloc a les 20:15 a l’auditori Sixto Mir de la Ràpita, estrenat aquest estiu. Serà el tret de sortida de quatre dies intensos amb la participació d’una quarantena d’artistes on la música es combinarà amb instal·lacions creades expressament per a l’ocasió, tallers i també activitats lúdicofestives. Una de les novetats d’aquesta edició és que Eufònic va més enllà de les Terres de l’Ebre amb una instal·lació de Román Torre a l’ermita de la Mare de Déu de la Misericòrdia de Vinaròs.

Una instal·lació força interessant i lligada al fallit projecte Castor és la de Jordi Espuny, que ha fet una sonificació de les injeccions de gas que van provocar els terratrèmols. Aquesta es pot veure al Museu de Tortosa.

La majoria de les actuacions són gratuïtes. En l’edició del 2016, més de 4.000 persones van passar per aquest festival que enguany incrementa el nombre d’activitats i es fa més internacional encara. Enguany hi ha un punt d’informació i venda d’entrades al carrer Gorria, 8 de Sant Carles de la Ràpita, que està obert d’11 a 14:00 hores i de 17:00 a 21:00 hores.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>