CALACEIT

Calaceit estrena nova biblioteca


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | CALACEIT

19/04/2018

La biblioteca de Calaceit estrena noves instal·lacions. Ara aquest servei se situa a la mateixa casa senyorial en què es troba l'oficina de turisme, Casa Bruno, un edifici que l'ajuntament ha estat rehabilitant en els últims mesos. Es tracta d'una biblioteca totalment reformada i que compta amb diferents sales: la d'infantil, la d'estudi i la d'informàtica.

En els últims mesos Calaceit ha reformat bona part dels seus espais de servei públic, amb la rehabilitació de la Casa Bruno, on s'hi ha traslladat la nova biblioteca i l'oficina de turisme, s'ha pogut alliberar espai de l'ajuntament. A més, s'han modernitzat les oficines municipals i actualment s'està instal·lat un ascensor per millorar l'accessibilitat.

La biblioteca està distribuïda en dues plantes: la baixa, amb la recepció i la zona infantil i la superior amb una gran sala d'estudi i lectura i un espai d'informàtica.

La nova biblioteca de Calaceit, situada al carrer de Dalt, està oberta al públic totes les tardes, de dilluns a divendres de quatre a vuit.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>