TORTOSA

CRÒNICA - La inauguració de la seu de seus, tot un esdeveniment


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailGustau Moreno / Míriam Gavaldà | TORTOSA

21/07/2017

En un carrer Montcada guarnit perquè Tortosa celebra la Festa del Renaixement, tothom esperava l’arribada del cotxe de Puigdemont. Un retard d’uns pocs minuts, que res tenen a veure amb els més de set anys que han trigat en acabar-se unes obres que van començar al febrer del 2010, i que només havien de durar 18 mesos per al pàrquing i 30 mesos més per a l’edifici.

Més de set anys després, ha arribat el dia. Ferran Bel, el mateix alcalde que aleshores posava la primera pedra amb el vicepresident Carod-Rovira, ara comparteix confidències amb Oriol Junqueras. Els segueix, atenta, la regidora d’Urbanisme i diputada del PDeCAT, una mica acalorada en un dia que Tortosa s’ha despertat amb núvols però amb una xafogor inevitable.

Arriba el cotxe presidencial i també les salutacions de rigor. Puigdemont comenta que es pensava que l’alcalde i la resta del seguici el rebrien vestits d’època, amb la roba del Renaixement.

Després d’una breu visita al Palau Abària, on el president ha saludat els treballadors de la Generalitat, Puigdemont i la resta d’autoritats han entrat a prendre un cafè en un nou local que s’ha obert just davant del nou edifici de les delegacions. L’arribada de Puigdemont ha sorprès la clientela de la cafeteria-restaurant. En sortir, Puigdemont i companyia s’han fet una foto amb els propietaris del local, que curiosament es diu La Vegueria.

Tot seguit, Puigdemont ja ha anat cap al nou edifici de les delegacions, on també ha saludat el personal de la casa. Una altra de les imatges de la jornada s’ha produït aquí, quan han obsequiat el president de la Generalitat amb el joc de taula de les Terres de l’Ebre.

Després de la inauguració, Puigdemont no ha parat de fer-se fotografies amb alguns assistents a l’acte. L’alcalde Ferran Bel, amb el mòbil, ha hagut de fer de fotògraf improvisat.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>