AMPOSTA

Buhos, Oques Grasses i Doctor Prats, caps de cartell de Lo Riu Sona Festival


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

28/02/2019

Buhos, Oques Grasses, Doctor Prats, Lildami i Porto Bello seran els cinc grups catalans que actuaran a la segona edició de Lo Riu Sona Festival, dissabte 1 de juny a l'exterior del pavelló firal d'Amposta. Una cita musical impulsada per l’Ajuntament i dos les promotores musical Produccions Submarines i Exits Produccions & Management. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha avançat que el Festival tornarà a tindrà una vessant solidària, que aquest any anirà destinada als familiars dels malalts d'Alzheimer.

D'altra banda, el regidor de Festes i Mitjans de Comunicació, Ramon Bel, ha destacat que el Festival obrirà les portes a les 19 hores per afavorir que les famílies també puguin gaudir del festival, i els Food Trucks. Bel ha apuntat que el Festival apunta a convertir-se en una cita estable del calendari cultural de la ciutat.

Les entrades tenen un preu de 12 euros anticipades i 15 euros a taquilla i en breu es posaran a la venda a través de la pàgina web d'Entradium, a la Cafeteria la Trato i a l'Oficina de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Amposta. // Foto AJUNTAMENT D'AMPOSTA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>