BENICARLÓ

Benicarló homenatja Carles Santos sota la pluja


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | BENICARLÓ

16/08/2018

Vuit mesos després de la mort de Carlos Santos, Benicarló va fer l'homenatge al músic i compositor vinarossenc. Una cercavila pels carrers de la localitat dins de les primeres jornades Sincròniques va servir per a recordar la figura del genial compositor. Tot i la pluja les diferents entitats culturals no es van fer enrere en este destacat homenatge.

Els actes van començar amb l’arribada d’una petita barca al port, recordant la passió de Santos per la vida marinera, a continuació la cercavila va recórrer diversos carrers de la ciutat amb la presència de centenars d’espectadors que aguantaven sota la pluja.

La Muixeranga de Vinaròs es va afegir al seguici amb diferents figures que van sorprendre veïns i visitants, sota el so de la dolçaina. D’altra banda, també van participar en l’acte les bandes de música de Benicarló i La Sénia.

Només el petit concert previst per part dels alumnes que van participar en les jornades Sincròniques va ser suspés a causa de les condicions meteorològiques adverses.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>