TORTOSA

Bel presenta 40 esmenes per corregir el pressupost de l’Estat a l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

03/05/2018

El PDeCAT ha anunciat aquest dijous que presentarà 40 esmenes relacionades amb les Terres de l’Ebre als pressupostos generals de l’Estat, amb un import total de 112 milions d’euros. Segons el diputat tortosí Ferran Bel, l’objectiu és “corregir” uns pressupostos que són “desastrosos” per a l’Ebre, i que tornen a “ignorar” el territori.

Les 40 esmenes del PDeCAT se centren en els ministeris de Foment, Agricultura i Medi Ambient, i Cultura. Quant a la xarxa viària, actuacions pendents com el tram ebrenc de l’autovia A-7, la gratuïtat i bonificació de l’autopista AP-7, o les variants de l’N-420 a Gandesa o Corbera d’Ebre.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Bel també ha explicat que, al marge de les obres de la via entre Tarragona i Vandellòs, també demanen partides per a les estacions de Tortosa i Flix, així com les actuacions pendents al Delta i a la costa del territori.

El PDeCAT també reclama més diners per a l’Observatori de l’Ebre i una dotació per al Museu del Ferrocarril de Móra la Nova. En l’àmbit de la cultura i el patrimoni, es reclamen partides per als nuclis antics d’Horta de Sant Joan, Arnes i Móra d’Ebre. També un milió i mig per restaurar la façana de la catedral de Tortosa, o dos milions d’euros per al pla director de les Muralles.

El portaveu del PDeCAT a la comissió d’Economia ha lamentat el “menyspreu” del PP i Ciutadans cap a les Terres de l’Ebre. De fet, ha dit que el seu nivell d’execució del pressupost és tan baix que és com si un de cada tres anys no invertissin res al territori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>