MADRID

Aubà: ‘Els governs del PP i PSOE sempre han estat a favor del Castor’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | MADRID

15/06/2018

Miquel Aubà ha detallat este divendres la demanda de compareixença de la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, a la comissió de Medi Ambient i Canvi Climàtic del Senat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, ha concretat que dimarts li demanaran a la ministra que explique les accions que emprendrà el govern de l’Estat per desmantellar les instal·lacions del projecte Castor.

El senador ebrenc d’Esquerra ha afegit que li demanaran sobre l’acabament de l’estudi que el govern espanyol havia d’encarregar sobre el desmantellament del Castor. Un projecte que la ministra coneix molt bé, ja que com a secretària d’Estat de Canvi Climàtic va participar en la seua autorització. De fet, Aubà ha recordat que els governs del PP i del PSOE “sempre han estat a favor” del projecte.

D’altra banda, el senador també ha demanat la compareixença del nou ministre de Foment, per saber quan es farà efectiu el desviament de vehicles des de la carretera N-340 cap a l’autopista AP-7, entre Peníscola i Vilafranca del Penedès.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>