GANDESA

Aubà lamenta que Gandesa ‘no té projectes a llarg termini’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | GANDESA

15/06/2018

El portaveu d’Esquerra i exalcalde, Miquel Aubà, ha denunciat este divendres la paràlisi de l’Ajuntament de Gandesa. Segons ha dit, a la capital de la Terra Alta falten projectes de ciutat a llarg termini. A més, també ha criticat la situació d’abandonament de la xarxa de camins rurals.

Aubà també ha explicat que el govern actual de Carles Luz no ha invertit en la millora de carrers. Segons l’exalcalde, l’únic carrer que han renovat en vuit anys és un que van heretar de la seua etapa, i ara es farà un carrer que els veïns hagen d’assumir unes contribucions especials molt elevades.

D’altra banda, el portaveu republicà ha advertit que la primera fase de la circumval·lació de la C-43 que ha anunciat la Generalitat no solucionarà les congestions de trànsit a Gandesa ni la millora dels accessos al polígon, perquè l’actual govern municipal va deixar perdre un acord amb l’Incasol. Segons Aubà, el nou vial acabarà amb una rotonda que tornarà a abocar els vehicles al nucli urbà.

Finalment, Aubà ha dit que encara han de decidir si repeteix com a cap de llista d’ERC a Gandesa, de cara a les municipals del 2019.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>