AMPOSTA

Amposta acomiada la Festa del Mercat a la Plaça més participativa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

21/05/2019

Diumenge a la nit es va posar punt i final a l’onzena edició de la Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta. L’alcalde, Adam Tomàs, va afirmar que la festa va comptar amb una participació molt elevada i amb molta més gent vestida que en altres edicions.

La festa de recreació històrica d’Amposta ha volgut rendir un homenatge a la cultura musical de la ciutat, recreant al compositor Joan Suñé, creador de l’himne “Oh! Amposta”, com a pregoner. Així, una de les novetats va ser el nou himne de la Festa, compost per l’ampostí Tomàs Simón. Una altra de les novetats va ser la sortida del carro mortuori restaurat o la primera edició del premi de caracterització en record a José Tomàs, que va guanyar l’ampostí Pere Luque vestit de naturalista francès. La Festa del Mercat va arribar al seu fnal el diumenge 19 de maig amb Lo Passeig i el piromusical. // Foto AJUNTAMENT D'AMPOSTA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>