AMPOSTA

190.000 euros per a activitats culturals a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

06/04/2018

“Una societat culturalment més rica”. Això és el que va agrair l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, a les quatre entitats culturals que aquest dijous van signar els convenis de col·laboració amb l’Ajuntament d’Amposta. La Unió Filharmònica, la Lira Ampostina, l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta i l’Associació Sociocultural Tarambana rebran, entre totes quatre, prop de 190.000 euros amb uns objectius molt clars: potenciar els serveis culturals d’interès per a la societat i promocionar la cultura com a dinamitzador de la vida ciutadana d’Amposta.

Els 190.000 euros es reparteixen en funció de les activitats culturals que promou cada entitat durant tot l'any. Així, la Lira, rebrà més de 85.000 euros; la Fila, més de 78.000; l'Escola de Teatre i Circ, 16.000 euros, i Tarambana, 8.000 euros.

Des de les quatre entitats culturals, agraïments a l'Ajuntament i satisfacció per l'ajuda rebuda que servirà per a impulsar la seua tasca cultural.

Amb aquesta signatura i la dotació de prop de 200.000 euros, l’Ajuntament continua amb la seua aposta per la promoció de la cultura local a la ciutat en algunes de les associacions culturals més potents de la capital del Montsià.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>