TORTOSA

100 films de 18 països diferents competiran al segon Terres Catalunya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

28/03/2018

La segona edició del festival terres Catalunya-Eco & Travel film festival ja calenta motors. El certament se celebrar entre el 2 i el 5 de maig. La cita està especialitzada en l'audiovisual turístic, de paisatge i viatges. Per a l'edició d'enguany s'han rebut un total de 248 inscripcions de 18 països diferents, d'europeus com Espanya, Portugal o Alemanya, i de més llunyans com Xile, Brasil o Iran. Finalment 100 han estat les escollides pel jurat per formar part de les dues competicions: Comunicació Turística i Documentals.

Les projeccions es faran al Teatre Auditori Felip Pedrell i, com a novetat, dijous 3 de maig es farà una de les sessions al Mercat Municipal amb la intenció d'apropar el festival al carrer.

Per la seua banda, la directora dels serveis territorials d'Empresa i Coneixement, Mercè Miralles, ha expressat el suport del Govern a aquesta iniciativa, que neix de l'àmbit privat, i que és un projecte que va més enllà de Tortosa i les Terres de l'Ebre.

El dia abans d'inaugurar el festival s'oferirà l'estrena en primícia d'un film fora de competició del capítol de la sèrie Big Screen Splendors dedicat a Nova Zelanda.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>