AMPOSTA

L’oposició carrega contra Tomàs per la regulació dels plens d’Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

30/07/2019

El govern d’Esquerra d’Amposta ha aprovat inicialment la modificació del Reglament Orgànic Municipal (ROM) amb el qual vol limitar els temps d'exposició, rèplica i contrarèplica dels punts de l'ordre del dia de les sessions plenàries municipals, i també evitar “faltes de respecte i crits”. La proposta no va ser ben rebuda pels grups a l’oposició, i tots hi van votar en contra en el ple d’aquest dilluns a la nit. El portaveu de Junts per Amposta, Manel Masià, va acusar l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, de “segrestar” el ROM.

El portaveu del PSC, Francesc Miró, va voler posar de relleu que la majoria de qüestions que es volen incloure al ROM ja estan regulats per normatives de rang superior. Per Miró, aquesta regulació només s’explica per una “dosis de populisme” de Tomàs.

El portaveu de SOM Amposta, German Ciscar, va posar l’accent en la limitació del temps de les intervencions dels regidors.

Tomàs va afirmar que estava obert a debatre i consensuar tots els punts que consideren necessaris. L’alcalde d’Amposta va insistir que no es tracta de limitar sinó de regular, i va animar a tots els grups a l’oposició a presentar les al·legacions que consideren oportunes.

En el ple també es va aprovar una modificació pressupostària per fer diverses inversions en enllumenat i clavegueram i per recuperar la celòquia del Castell.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>