SANT CARLES DE LA RÀPITA

L’ocupació turística puja a la Ràpita fins al 90 per cent durant l’agost


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | SANT CARLES DE LA RÀPITA

21/08/2019

El mes d’agost ha portat a la Ràpita una ocupació del 90% als llits disponibles en hotels i habitatges d’ús turístic. És el punt més àlgid d’un turisme que es desestacionalitza, amb estades més escampades al llarg de l’any, però també més curtes com a tendència general. En el cas de la Ràpita, hi ha uns 2.000 llits en hotels i habitatges d’ús turístic, pràcticament distribuïts al 50%. Segons l’Ajuntament de la Ràpita, no és tot el volum de visitants de absorbeix el municipi quant a població flotant, perquè caldria sumar-hi encara les estades en segones residències, que fan que l’ocupació estiuenca siga molt més gran, especialment en els caps de setmana. Durant el mes de juliol, l’ocupació es va situar entorn al 75%, segons un sondeig realitzat per Turisme la Ràpita i l’Estació Nàutica entre els empresaris del sector.

A la vegada, també s’ha detectat que la gent divideix les seus vacances. Les estades són més curtes perquè es reparteixen durant tot l’any, sobretot al llarg de vuit mesos, i no durant sis mesos com era tradicional. Des de l’Estació Nàutica destaquen que cada vegada hi ha més gent que visita la Ràpita durant la primavera i a la tardor. De fet, cada vegada està creixent més l’oferta relacionada amb les activitats nàutiques, i és una línia de treball que es vol potenciar.

En la temporada estiuenca també hi influeix el context internacional. Així, la davallada del turisme britànica, l’obertura dels mercats del nord d’Àfrica i també els estius més calorosos en el conjunt d’Europa, a causa del canvi climàtic, també tenen influència directa sobre els moviments turístics.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>