SANT JAUME D'ENVEJA

L’alcalde de Sant Jaume reclama una solució definitiva per a l’illa de Buda


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | SANT JAUME D'ENVEJA

25/10/2018

L’alcalde de Sant Jaume d’Enveja ha fet una crida a actuar amb determinació per frenar la regressió de l’illa de Buda. Joan Castor Gonell ha recordat que Buda és un dels punts més febles de tot el Delta, i també amb un dels ecosistemes més rics. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Gonell ha afirmat que cal superar les visions excessivament conservacionistes i consensuar un sistema de protecció que permeti salvar l’illa de Buda i altres espais del Delta.

Gonell ha afirmat que ha arribat el moment de consensuar les actuacions necessàries, tot i que ha admès que serà complicat acontentar tots els sectors i agents implicats. En qualsevol cas, l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja ha advertit que, si no es fa res, els danys sobre el Delta seran irreparables.

Segons Gonell, l’últim temporal de llevant no ha agreujat la situació de Buda, tot i que les obres que fa unes setmanes ha reprès el govern de l’Estat encara no estaven acabades. Unes obres que havien començat al juny, però que van quedar aturades per una queixa ecologista.

En qualsevol cas, l’alcalde ha reiterat que és urgent i prioritari actuar sobre Buda, amb una solució definitiva. A més, ha recordat que els ajuntaments ja van consensuar que l’objectiu final ha de ser mantenir la fisonomia actual del Delta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>