TORTOSA

L’acte institucional de la Diada recorda els polítics presos i exiliats


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

09/08/2018

Divendres a la tarda va tenir lloc a la plaça Gerard Vergés de Tortosa l’acte institucional de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a les Terres de l’Ebre. Enguany amb actes dedicats a la llibertat dels presos, exiliats i a la llibertat col·lectiva del poble. El delegat del govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, desitja que sigui una diada tranquil·la on hi hagi una forta representació del territori.

La consellera de Salut, Alba Vergés, que durant el dia va visitar diferents llocs de les Terres de l’Ebre va oferir una conferència sota el nom de ‘Democràcia, drets i llibertats’ on va fer un repàs dels diferents esdeveniments des de la darrera diada fins al moment actual. Vergés va demanar persistència a la gent i que es retirin les imputacions als polítics empresonats.

L’acte institucional de commemoració de la Diada va acabar amb una actuació musical a càrrec de Pili Cugat i Carlos Lupprian que van interpretar temes del seu nou disc ‘Jocs d’Aigua’.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>