MÓRA D'EBRE

L’Hospital Comarcal de Móra serà autònom a finals del 2019


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | MÓRA D'EBRE

07/12/2018

Una empresa pública serà l'encarregada de gestionar l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre després de la travessia pel desert dels últims mesos. Així les coses, l'hospital riberenc tindrà autonomia pròpia i capacitat de gestió gràcies a un pressupost propi després d'anys de dependència de l'empresa de l'Ajuntament de Reus, GEHCOSA.

“2019 serà un any de transició”, assegura la directora de Salut a les Terres de l'Ebre, Mar Lleixà. La nova empresa pública que portarà el control independent de l'Hospital de Móra s'espera que estiga operativa al desembre. Tot i això, Salut es compromet amb les inversions pendents de l'hospital, a l'àrea de radiologia, o tornar a posar en marxa la cafeteria del centre.

D'altra banda, es manté la tancada per al pròxim 12 de desembre, arran de la presumpta utilització per part de l'Ajuntament de Reus, del fons d'inversió de l'Hospital de Móra. El director del CatSalut, Adrià Comella s'ha reunit amb el comitè d’empresa del centre riberenc per assegurar-los la seua estabilitat professional i posar damunt la taula la garantia per l'autonomia de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>