ULLDECONA

L’Ateneu cooperatiu vol retornar talent perdut a les Terres de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ULLDECONA

11/07/2018

Ja fa una mica més d’un any que l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre comparteix coneixements i ajuda a expandir la cultura de l’economia social al territori.

Els impulsors d’este projecte cooperatiu consideren que s’han arribat als objectius marcats durant el primer any, entre altres, donar a conèixer què és la cooperativa com a forma empresarial per tirar endavant activitats econòmiques.

És en pobles com Ulldecona, on l’Ateneu ha tingut una presència molt destacada. Entitats com la Fundació Ulldecona porten des del 2005 treballant en l’atenció a la infància i la gent gran. Un treball cooperatiu que també posa a la persona al centre de l’activitat econòmica.

Ara, els reptes de futur demanen enfortir encara més l’economia social com a mesura alternativa a solucionar els problemes d’atur al territori.

Amb el retorn del talent que ha fugit i la creació d’empreses en el marc de l’economia social i cooperativa, és com des de l’Ateneu es marquen el repte d’ajudar a recuperar el benestar perdut a les Terres de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>