L'AMETLLA DE MAR

L’Ametlla de Mar vol posar 1-O a l’avinguda de l’Ensenyament, on hi ha la caserna de la Guàrdia Civil


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | L'AMETLLA DE MAR

26/09/2018

El govern municipal de l’Ametlla de Mar preveu canviar el nom de l’avinguda de l’Ensenyament per l’avinguda de l’1 d’Octubre. La proposta es porta a debat en el ple ordinari d’aquest dimecres al vespre. A l’avinguda de l’Ensenyament s’ubica l’institut Candelera, l’espai on els veïns van defensar les urnes durant la nit prèvia a la celebració del Referèndum i fins a primera hora del matí, quan la pressió policial els va obligar a traslladar el punt de votació fins a la Sala de la Societat Cultural, Esportiva i Recreativa. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha explicat que el text de la moció fa valdre el sentiment d’unió dels veïns caleros per poder expressar-se a les urnes.

Es dóna el cas que entre els edificis que es veuran obligats a canviar la seva adreça, en cas que la moció prosperi, es troba la caserna de la Guàrdia Civil. Gaseni ha insistit que està justificat que si un carrer ha de tenir el nom de 1-O, és l’actual avinguda Ensenyament.

Si la moció és aprovada, el dissabte 29 al vespre es farà la descoberta de la nova placa, en el marc dels actes commemoratius de l’1-O.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>