VINARÒS

Les propostes de millora ferroviària a Castelló i Tortosa, en via morta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailAlbert Pascual | VINARÒS

08/03/2017

Aquest dimarts 7 de març al Senat s'ha debatut la iniciativa de Compromís per instar al Govern central a incloure la Declaració de Servei Públic la creació d'un nucli de Rodalies entre Castelló i Vinaròs amb prolongació fins a Tortosa.

En la moció presentada pel grup mixt, Compromís demana que en aquest futur servei es garantisquen els serveis d'almenys un tren per sentit cada dos hores de cara a millorar la mobilitat de les ciutats i pobles del nord de la província.

El senador del partit taronja Jordi Navarrete, assegurava al plenari de la cambra alta la suficient massa de població per a oferir un millor servei ferroviari.

Com era d'esperar, el Partit Popular ha estat l'únic grup en votar en contra. A la rèplica, la senadora per Castelló Salomé Pradas, ha anunciat la presentació d'una esmena per substitució demanant la sol·licitud al govern de l'anàlisi de les necessitats de mobilitat i l'adequació a l'oferta actual del servei, que només són quatre trens regionals per sentit entre Castelló, Vinaròs i Tortosa.

La senadora popular també ha demanat el millor transport públic possible i ha assegurat que l'arribada de l'AVE a Castelló a través del tercer carril serà abans de finals de març.

En acabar el debat, el senador per Castelló de Compromís ha volgut valorar el vot en contra dels populars criticant que l'esmena presentada és tornar al mateix anunciat ara fa vuit anys.

Jordi Navarrete també ha agraït l'esmena presentada per ERC que demana estendre les Rodalies de Tarragona fins a Vinaròs i Benicarló.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>