CASTELL DE CABRES

Les oliveres mil·lenàries arriben a Castell de Cabres


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | CASTELL DE CABRES

09/08/2018

La Mancomunitat de la Taula del Sénia ha preparat amb col·laboració de les Diputacions Tarragona, Castelló i Terol una exposició sobre les Oliveres Mil·lenàries. Una manera de divulgar este patrimoni del territori Sénia arreu dels pobles que el formen. La mostra ara es pot visitar a Castell de Cabres i, pròximament, passarà per les capitals de província.

Castell de Cabres ha acollit la inauguració de l'exposició sobre oliveres Mil·lenàries de la Mancomunitat de la Taula del Sénia. L'acte ha comptat amb el President de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, l’Alcaldessa de Castell de Cabres, Mari Pau Querol i la gerent de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, Tere Adell.

Són un total de 36 panells que volen donar a conèixer este patrimoni, reconegut a nivell col·lectiu amb premis com l'Hispania Nostra, l'Europa Nostra i el premi del Consell Europeu al Paisatge. A més, les oliveres més destacades, compten amb premis individuals.

L’exposició pot visitar-se a l’edifici de l’escola de Castell de Cabres fins al 16 d'agost i després viatjarà per diferents municipis que formen part de la Mancomunitat de la Taula del Sénia.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>