RIBA-ROJA D'EBRE

Les obres de l’abocador de Riba-roja no han acabat i els alcaldes en demanen l'aturada


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN / Cinta Bonet | RIBA-ROJA D'EBRE

19/07/2019

Les obres de l'abocador de residus no perillosos de Riba-roja d'Ebre es troben encara en marxa i els alcaldes que s'hi oposen han demanat a la Generalitat que actuï de forma immediata per aturar-les definitivament. Després que aquest passat dimecres finalitzés el termini per acabar les obres, i que el promotor presentés una declaració segons la qual ha completat totes les actuacions requerides per l'autorització ambiental, els alcaldes han pogut constatar aquest divendres al matí “in situ” que el projecte encara no s'ha completat. Així ho ha explicat l’alcalde de la Torre de l’Espanyol i portaveu dels electes contraris a l’abocador de Riba-roja d’Ebre, Joan Juncà.

Juncà ha recordat a la Generalitat que s’havia compromès a aturar l’abocador.

Per la seva banda, els inspectors de la Generalitat que han de valorar l'estat de les instal·lacions en el marc de la revisió d'aquesta autorització han visitat aquest mateix divendres al migdia el dipòsit, segons ha confirmat l'Ajuntament de Riba-roja d'Ebre.

Foto: ACN



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>