MÓRA D'EBRE

La mediació de l’Oficina de Consum de la Ribera resol tres de cada quatre reclamacions


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | MÓRA D'EBRE

26/04/2018

L'Oficina Comarcal de Consum de la Ribera d'Ebre ha resolt mitjançant la via de la mediació 75 de les 101 reclamacions en què ha intervingut com a mediador durant l'any 2017, és a dir, que en tres de cada quatre casos es va arribar a un acord entre els usuaris riberencs i les empreses gràcies a la tasca d'aquest servei comarcal. Pel que fa a la resta de mediacions, 24 van ser arxivades i 2 es van traslladar a Arbitratge per poder solucionar-ho de manera alternativa a la via judicial. La majoria feien referència a incidències en serveis de telecomunicacions i subministraments bàsics. Aquest ha sigut un dels punts que s'ha tractat en el ple del Consell Comarcal de la Ribera que es va celebrar dimecres al vespre a Móra d'Ebre.

Al llarg del 2017, l'Oficina va realitzar 827 actuacions, la majoria de les quals (574) van ser consultes fetes per veïns de la comarca que van acudir de forma presencial a l'oficina situada a la seu del Consell Comarcal. La Presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, valora el servei que presta aquesta oficina.

D'altra banda, el Ple també ha aprovat una moció per reclamar la finalització urgent de la neteja dels iots tòxics de l'embassament de Flix, instant al ministeri a executar el pla de

D'aquesta manera el Consell Comarcal dóna suport a l'ajuntament de Flix, també a l'hora d'implementar les mesures de qualitat de l'aire per garantir la seguretat de treballadors i població.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>