TORTOSA

La Taula per la Democràcia crida a participar a la vaga del 21-F


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

19/02/2019

La Taula per la Democràcia de les Terres de l’Ebre, formada per partits, sindicats, entitats i associacions, han fet aquest dilluns una crida a participar en la vaga general del proper dijous 21 de febrer. La vaga, laboral i de consum, ha estat convocada per la Intersindical-CSC sota el lema ‘Sense drets no hi ha llibertat’ i entre altres reclama la derogació de la reforma laboral, el salari mínim català de 1.200 euros o la recuperació de les lleis socials vetades pel Tribunal Constitucional.

El motiu de fons de l’aturada és el procés judicial contra els presos polítics i el dret a l’autodeterminació. També demanen el dret a una educació digna, crítica i catalana i denuncien les acusacions d’adoctrinament.

El dia de la vaga hi ha previstes concentracions a les dotze del migdia als diferents pobles i ciutats de les Terres de l’Ebre. A més, a les sis de la tarda hi haurà un acte central a la plaça Barcelona de Tortosa.

La Taula per la Democràcia ha organitzat un cicle de conferències sota el títol ‘Jo acuso. Catalunya presonera d’un Estat de regressió democràtica’. La primera, ‘El dret a l’autodeterminació: Origen, història i finalitat. L’autoderminació del poble de Catalunya’, serà el dijous 28 de febrer a les 19,30 al Centre Cívic de Ferreries. // Foto CUP TERRES DE L'EBRE.

*Podeu veure la #RDP íntegra clicant aquí.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>