MÓRA D'EBRE

La Ribera d’Ebre reclama al PSOE la retirada del recurs d’inconstitucionalitat de l’impost nuclear


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

02/11/2018

El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va aprovar per unanimitat la moció presentada pels grup comarcals de Convergència Democràtica i d’ERC que reclama al govern del PSOE la retirada del recurs d’inconstitucionalitat a l’impost nuclear presentat per l’anterior govern del PP. Un impost que es calcula que revertiria al territori en uns 12 milions d’euros anuals. El portaveu comarcal d’ERC, Josep Maria Sáez, va insistir en la necessitat que arribin recursos la comarca per a la diversificació econòmica de les àrees nuclears d’Ascó i Vandellòs i afavorir que la gent vulgui venir a la Ribera d’Ebre a viure i treballar.

El nou conseller del PSC, Carles Trinchan, va afirmar que els socialistes estan al costat de la comarca.

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, va explicar que actualment el sector industrial representa un 81 per cent de l’economia riberenca, dintre del qual el sector nuclear n’és el 95 per cent. Des del Consell Comarcal ja es treballa amb els recursos avui disponibles per la diversificació econòmica, però Carim insisteix que és clau que aquest impost vegi la llum.

Carim també ha donat a conèixer que s’han rebut una subvenció del Pla de Foment de Turisme per al projecte “Ribera d’Ebre: camí de sirga, camí de riu”. El projecte contempla actuacions que van des de la creació de nous punts d'informació turística fins a l'adequació de trams de camí que connecten el GR-99 amb altres punts d'interès, passant per millores en la façana fluvial o la construcció de passeres per a vianants.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>