SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Ràpita posa a servei de les entitats esportives una nova pista


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Anna Garcia | SANT CARLES DE LA RÀPITA

10/07/2018

La Ràpita va inaugurar el passat dissabte 7 de juliol, la nova pista annexa al pavelló poliesportiu municipal, ubicada al carrer Dr. Torné. Les noves instal·lacions, amb un cost final de 604.500 euros, amplien els equipaments de la ciutat i milloren les necessitats d'entrenament, ja que feia anys que les associacions i clubs esportius ho demanaven.

L'alcalde de La Ràpita, Josep Caparrós, va destacar durant l'acte d'inauguració que "la nova pista esportiva es posa ja a disposició de les entitats esportives del poble per atendre les seues reivindicacions". D'altra banda, la regidora d'esports, Àngela Reverté ha explicat que "el nou equipament descongestiona els existents sobretot a l'hora de donar sortida a la pràctica que necessiten dur a terme de manera contínua els equips del poble en diverses disciplines."

A la nova pista estan senyalitzades les línies per practicar bàsquet, voleibol i futbol sala. També es poden practicar altres esports, i disposa d'una gran cortina central per separar la pista principal per la meitat. L'espai al voltant del pavelló ha estat urbanitzat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>