TORTOSA

La Fiscalia demana l'absolució de l'acusat per l'incident dels llaços grocs a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

01/08/2018

La Fiscalia ha demanat l'absolució per a l'home denunciat per "sacsejar i intimidar" a una dona quan posava llaços grocs este dissabte a Tortosa. Este dimecres al matí s'ha celebrat el judici ràpid al jutjat d'instrucció número 1, on l'acusació particular ha estat l'única en demanar condemna per al presumpte agressor. Malgrat tot s'ha descartat el delicte de coacció a la llibertat d'expressió que reclama l'acusació.

L'advocat de la dona, Javier Faura, ha demanat una multa de 2700 euros a raó de 30 euros al dia durant tres mesos. Faura considera que no va haver-hi agressió física, però sí una coacció en el dret a la llibertat d'expressió.

Els fets van ocórrer el passat dissabte en un acte de l'ANC de les Terres de l'Ebre. A les portes del jutjat s'han concentrat al llarg del matí desenes de persones per donar suport a la dona, que coneixerà la sentència del judici el pròxim divendres al matí. // Imatge Lídia Saura, a Twitter.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>