AMPOSTA

La Fira de Mostres homenatjarà als comerços d’Amposta de 25 i 50 anys


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

30/11/2017

La 57ena Fira de Mostres d'Amposta incorpora enguany la Gala del Comerç com a novetat, un homenatge a una trentena de comerços de la ciutat que tenen 25 i 50 anys d'activitat. La mostra s'allargarà un dia respecte l'any passat i es farà entre el 6 i el 10 de desembre. El recinte de la fira ocupa uns 5.000 metres quadrats interiors i 25.000 exteriors. Les xifres de participació es mantenen respecte les anteriors edicions, amb més d'un centenar d'expositors i més d'un centenar de firaires. Ara bé, la regidora de Fires, Joana Estévez, ha destacat que un 25% dels expositors són nous.

La Fira de Mostres d'Amposta la inaugurarà Joan Cercós, ampostí molt vinculat a la pagesia i que va ser el responsable de la secció de l'arròs a l'Estat espanyol del sindicat agrari Unió de Pagesos. La Gala del Comerç se celebrarà el dia 8 de desembre. S'homenatjaran 12 comerços que tenen 50 anys d'activitat i 19 comerços amb 25 anys d'activitat.

També es farà un reconeixement als paradistes de segons i tercera generació del Mercat Municipal, que enguany compleix 70 anys. La programació de la mostra inclou, dissabte dia 9, l'acte d'entrega de les beques a l'excel·lència universitària, que lliurarà a 123 alumnes la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, confia que la Fira sigui un any més tot un èxit.

El Dia de la Comarca que organitza el Consell Comarcal del Montsià enguany estarà dedicat a Ulldecona. També s'inclouen en la programació activitats eqüestres, xerrades i activitats sobre l'arròs, l'obediència canina o la teràpia emocional amb animals. S'obrirà en horari partit de matí i tarda. Es manté també la gratuïtat d'accés.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>