AMPOSTA

L'Estat cessa l'ampostina Annabel Marcos per haver portat urnes de l'1-O en un cotxe


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

03/04/2018

El Ministeri de l'Interior ha destituït aquest dimarts la directora de l'Escola dels Mossos, l'ampostina Annabel Marcos, després de saber que la també exdiputada de Convergència havia transportat en el seu cotxe amagades urnes cap els centres de votació durant el referèndum de l'1 d'octubre. Segons Televisió de Catalunya, el govern espanyol s'empara en aplicació de l'article 155 de la Constitució, segons el comunicat que ha fet públic. Marcos era directora de l'Insitut de Seguretat Pública de Catalunya des del març del 2016.

En una entrevista a Canal 21 Ebre, cinc dies després de l'1 d'Octubre, Marcos va dir que havia estat col·laborant en l'organització del referèndum. També va dir que assumia les seues declaracions amb la tranquil·litat que havia fet el que calia fer en aquell moment, i que ho tornaria a fer.

El cas ha estat destapat aquest dimarts pel digital El Español, que dirigeix Pedro J. Ramírez. Segons aquest mitjà, el Ministeri de l'Interior ja estudiava el cas i el possible cessament de Marcos com a directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Segons El Español, Marcos havia utilitzat un Seat Altea a nom d'un altra persona per fer el transport de les urnes de l'1-O, i va ser descoberta pels mateixos Mossos d'Esquadra. De fet, les proves d'aquesta recollida i entrega d'urnes van ser entregades pels Mossos a l'Audiència Nacional, per a la investigació dels fets.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>