ROQUETES

L'Ajuntament farà un reconeixement al poble de Roquetes pels fets de l’1 d’Octubre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ROQUETES

09/04/2018

L’Ajuntament de Roquetes ha previst per aquest dissabte, 14 d’abril, un acte de reconeixement a la ciutadania, pels fets ocorreguts l’1 d’octubre en aquesta població del Baix Ebre. L’acte començarà a les vuit del vespre, i s’emmarca en les activitats oficials per commemorar la independència de Roquetes respecte de Tortosa. L’alcalde, el republicà Francesc Gas, ha explicat aquest dilluns que el govern municipal ha considerat que enguany el poble de Roquetes es mereixia aquest reconeixement.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Gas també ha assenyalat que els ha sorprès que els fets d’una població com Roquetes, de 8.000 habitants, apareguin reflectits de forma “tergiversada” en la interlocutòria del jutge Llarena sobre el referèndum de l’1 d’Octubre.

D’altra banda, Gas ha dit que li va doldre que la CUP bloquegés la investidura de Jordi Turull, sabent que l’endemà el tancarien a la presó. En qualsevol cas, l’alcalde de Roquetes ha advertit que el govern i la justícia espanyola voldran vetar qualsevol candidat que siga independentista.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>