LA GALERA

L'Ajuntament de la Galera encarrega un estudi per insonoritzar la pista poliesportiva


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | LA GALERA

17/01/2019

L’Ajuntament de la Galera ha encarregat un estudi d’impacte acústic per insonoritzar la pista poliesportiva. La zona està tancada des de fa més d’un mes i mig arran d’una sentència judicial per excés de soroll. Una parella que va construir el seu habitat al costat de la pista va denunciar el consistori per les molèsties acústiques que es generaven.

L’alcalde de la Galera, Ramon Muñoz, ha mostrat la voluntat de l’Ajuntament de trobar la solució definitiva el més ràpid possible.

L’Ajuntament també ha habilitat una zona esportiva alternativa al costat de la pista, mentre aquesta estigui tancada. Amb tot, l’alcalde ha lamentat la situació tot afirmant que ‘s’ha trencat amb la pau social del municipi’.

Per la seva banda, els veïns que han fet tancar la pista poliesportiva han retret a l’Ajuntament la seva passivitat a l’hora de prendre mesures correctores quan els van requerir. En un comunicat emès per la seva representant legal, la denúncia ha empitjorat la seva situació de forma ‘dràstica’ perquè ara han de fer front a la ‘incomprensió i crispació de la resta de veïns’.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>