VANDELLÒS

Vandellòs encetarà diumenge les II Jornades Gastronòmiques d’Interior


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Judit Brú | VANDELLÒS

05/04/2018

Les II Jornades Gastronòmiques d’Interior s’inauguraran el pròxim dissabte amb la celebració de la diada d’aquestes jornades a la plaça Drs Gil Vernet de Vandellòs. Els participants podran gaudir de miniclotxes i altres tastets a un preu de dos euros.

Vandellòs celebrarà el diumenge 8 d'abril la 2a Diada de les Jornades gastronòmiques d'interior, una activitat que servirà per a inaugurar la segona edició d'aquestes jornades, organitzades per la Regidoria de Turisme. La Diada tindrà lloc a la Plaça Drs. Gil-Vernet, a partir de les 11.30 h.

En aquest escenari, s'hi podran menjar miniclotxes, elaborades per la Cooperativa agrícola de Vandellòs, i els tastets cuinats per la desena de restaurants que participaran en les jornades, a un preu de 2 euros. També hi haurà actuacions en directe i els assistents podran prendre part en el sorteig de diversos productes.

Les Jornades gastronòmiques, pròpiament dites, tindran lloc del 8 al 22 d'abril. Durant aquests dies, als nou establiments de restauració participants (6 són de l'Hospitalet de l'Infant: Deviteca Botiga de menjars, La Perla Negra, Le P'tit Normand, Pizzeria Amalfi, Restaurant de l'Hotel Sancho i Restaurant Nàutic; 2 són de Masboquera: Casal de Masboquera Paco Boix i El Rebost de la Nuri; i un de Pratdip: La Cuina d'en Carlos), oferiran menús especials a uns preus que oscil·len entre els 12,50 i els 27 euros. Aquests menús tindran com a ingredients principals productes i plats de la terra, com ara galtes de porc, conill, caragols, bolets, fruits secs, carxofes, escalivada, etc.).

Entre les persones que omplin una butlleta amb tres segells (l'establiment hi estamparà un segell per cada menú consumit), se sortejarà un val per a un menú per a dues persones en un dels establiments participants. Les bases del sorteig i la informació detallada dels tastets de la Diada i dels menús de les jornades es poden consultar a: www.hospitalet-valldellors.cat; i a www.vandellos-hospitalet.cat



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>