TORTOSA

Vallès (ANC) demana la restitució de Puigdemont i implementar la República


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

27/03/2018

El tortosí Joaquim Vallès, membre del secretariat nacional de l’ANC, ha defensat aquest dimarts la necessitat d’investir Carles Puigdemont com a president de la Generalitat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Vallès ha recordat que l’Assemblea no s’ha mogut d’aquesta línia des del mes de novembre passat, quan va aprovar que Puigdemont era el president legítim del govern català. En aquest sentit, ha tornat a reclamar la restitució de Puigdemont i la implementació de la República Catalana, proclamada el 27 d’octubre passat.

Sobre la situació de Puigdemont, detingut a Alemanya des de diumenge al migdia, Vallès ha dit que espera que la justícia d’aquell país no aprove la seua extradició a Espanya. Segons el membre de l’ANC, aquesta situació no es pot comparar amb el que va passar amb el president Lluís Companys, que va ser detingut i lliurat a l’Espanya franquista per part de l’Alemanya nazi.

D’altra banda, quant a la línia d’acció dels CDR, Vallès ha afirmat que respecta les seues mobilitzacions. De fet, ha dit que l’ANC també convocarà més mobilitzacions en les properes setmanes. En aquest sentit, Vallès ha fet una crida a fer accions de tipus cívic i pacífic.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>