VINARÒS

Urtasun exigeix al BEI responsabilitats pel Castor


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN / A.P. | VINARÒS

26/04/2018

L'eurodiputat d’Iniciativa-Els Verds Ernest Urtasun ha exigit al Banc Europeu d'Inversions (BEI) l'assumpció de responsabilitats pel projecte Castor. Ho fa després que l'entitat haja admés que es van obviar riscos sísmics. Urtasun veu "positiu" que en la resposta a la reclamació de la Plataforma del Sénia es reconeguen errors "que el govern del PP no ha volgut reconèixer" però reclama responsabilitats a l’entitat.

Entre les responsabilitats que l'eurodiputat exigeix hi ha la d'"assumir que el projecte Castor és nul". Urtasun considera que un element "central" era que les avaluacions mediambientals i els estudis de riscos sísmics estigueren "ben fets".

A banda del que exigeix al BEI, Urtasun assegura en declaracions a l'ACN que el PP ha d'explicar què passarà amb la fórmula per pagar la indemnització, després que el Tribunal Constitucional anul·lés la possibilitat de carregar-ho a la factura del gas als consumidors durant 30 anys.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>