LA SÉNIA

Unes jornades per conèixer la gran biodiversitat de bolets del territori


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | LA SÉNIA

05/11/2017

Fins a 100 espècies de bolets diferents són les que podem trobar aquest cap de setmana a les XIII Jornades Micològiques de les Terres de l’Ebre a La Sénia. Una extensa mostra micològica on el visitant podrà conèixer i veure una part important de la rica biodiversitat de bolets que hi ha a les Terres de l’Ebre i poblacions veïnes.

El programa de les Jornades inclou visites guiades amb els membres de l’Associació Micològica ‘Bitxac’ amb una sortida per identificar els bolets sobre el territori.

També aconsellen usar cistells de vímet per a que no es facin malbé els bolets i respectar les propietats privades. Avisen que també hi ha espècies mortals per això demanen anar amb molt de compte.

Tot i la gran quantitat de bolets que han aconseguit reunir per a les Jornades, des de l’Associació Micològica ‘Bitxac’, reconeixen que aquest 2017 és un any molt dolent per als caçadors de bolets a causa de la manca de pluges.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>