VINARÒS

Un grup d'ultres increpa el republicà Joan Tardà a Vinaròs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà/Clara Seguí | VINARÒS

08/04/2018

Un grup d'ultres valencians es va concentrar dissabte a les portes de l'Auditori de Vinaròs on el portaveu d'ERC al Congrés, Joan Tardà, participava en la xerrada 'República, única eina per canviar el sistema del 78'.

Els radicals, membres d'Espanya 2000, van increpar Tardà i la resta d'assistents a l'acte amb crits de 'traïdor', 'Puigdemont a prisión' , 'Visca el 155' o 'catalanistes terroristes'. També es van veure moltes banderes espanyoles i una pancarta on hi deia 'por la unidad de España' a més d'entonar el 'Viva Espanya'. L'Auditori va estar protegit en tot moment per la Guàrdia Civil.

Les imatges de la concentració ultra es van difondre ràpidament per les xarxes socials. De fet, el facebook d'Espanya 2000 Valencia va retransmetre en directe tota la protesta.

Tardà va respondre a les crítiques tot dient que construiran la República del País Valencià de forma pacífica, cívica i democràtica i va criticar la intolerància.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>