MÓRA LA NOVA

Un centenar d’alumnes fan Matemàtiques a Móra la Nova


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | MÓRA LA NOVA

18/04/2018

La segona fase de Fem Matemàtiques s'ha celebrat aquest dimecres a Móra la Nova. Aquesta jornada acull alumnes de sisè i primer cicle de l'ESO de tota la demarcació de Tarragona, que en grup o tots sols, han de resoldre els problemes matemàtics que se'ls planteja. Els alumnes estan molt entusiasmats en haver de donar-li al coco amb les mates.

La jornada comença ben d'hora amb problemes que s'han de resoldre en grup. Altres proves s'han de fer aplicant les matemàtiques a l'entorn que els ofereix Móra la Nova. I finalment, les proves individuals que decidiran qui va a Lleida. Una final amb premi extra per als alumnes de segon d'ESO, els guanyadors podran anar a l'Olimpíada Matemàtica de tota Espanya, i també per primer cop, els de sisè.

En aquesta edició de Fem Matemàtiques a Móra la Nova també ha participat el professor i membre del Museu de Matemàtiques de Catalunya, José Rey Cano que ha representat l’espectacle M’agrada fer-me preguntes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>