ULLDECONA

Ulldecona enllesteix les obres de millora del carrer Calvari


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailGustau Moreno | ULLDECONA

10/08/2017

L’Ajuntament d’Ulldecona ja ha enllestit les obres del carrer Calvari. És un dels que té un volum de trànsit més elevat del municipi, ja que enllaça la plaça Catalunya amb la plaça Sales i Ferré i el carrer Major; però no s’hi havia fet cap millora des de fa més de 20 anys. No només el ferm estava en mal estat, sinó que les voreres, en alguns trams, estaven completament maleses i plenes de forats.

Segons l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, aquesta era una actuació necessària per millorar la imatge del carrer, però també per qüestions de seguretat i comoditat de vianants i vehicles.

En total, en els darrers mesos la inversió en la millora del carrer ha estat de 78.000 euros. La darrera de les actuacions ha estat la construcció d’un nou tram de la xarxa d’aigües pluvials, amb un cost de 23.000 euros. Aquests treballs han de servir per solucionar els problemes d’inundabilitat de la part del carrer Calvari més propera a la plaça Sales i Ferré.

En els darrers mesos també s’ha fet l’arranjament de voreres i ferm del carrer Sant Lluc; l’enquitranat dels carrers Guifré i Santa Teresa; la millora de voreres de l’avinguda Generalitat i diverses actuacions per millorar la seguretat i l’accessibilitat a l’avinguda Ramon Salomón.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>