TORTOSA

Tortosa omple la plaça de l’Ajuntament amb la ‘Marató per la Democràcia’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

25/09/2017

Els diferents pobles de Catalunya es van mobilitzar diumenge al migdia en un acte organitzat per l’ANC i Òmnium. A Tortosa l’acció va tenir lloc a la plaça de l’Ajuntament on des de les 11 del matí va anar arribant gent per participar en la ‘Marató per la Democràcia’. Des d’Òmnium a les Terres de l’Ebre aquest acte representa una mostra de rebuig a tot el que ha passat durant la setmana.

En un ambient festiu i familiar els tortosins van anar creant pancartes o dibuixant la seva mà a un cartell que repetia la paraula democràcia. A més, tots els assistents, podien emportar-se aquest mateix cartell a casa per penjar-lo a la façana o encartellar tota la ciutat.

Diferents entitats i membres del govern van llegir un manifest on demanaven poder votar per decidir el seu futur i per la defensa dels drets. La lectura va acabar amb crits d’ ‘independència’ o ‘votarem’. A continuació els assistents van cantar ‘Els Segadors’ a cappella. Foto ANC Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>