TORTOSA

Tortosa, Jesús i Roquetes repetiran la marxa conjunta per l’1-O


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

25/09/2018

La comissió d’actes de l’1-O de 2018 ha organitzat per aquest proper cap de setmana tot un seguit d’activitats a Tortosa, Roquetes i Jesús per recordar els fets de l’1-O passat sota el lema “Vam guanyar, República Ja!. La portaveu de la Comissió pel poble de Jesús, Marisa Panisello, ha explicat que es vol recordar que, malgrat els fets succeïts, ara fa un any es va aconseguir votar.

Un dels actes destacats serà la repetició de la marxa i concentració conjunta dels tres pobles. Dos dies després de l’1-O, els veïns de Jesús i Tortosa van organitzar dues marxes que es van acabar trobant a Roquetes on prop de 1.500 persones es van concentrar per denunciar la repressió policial. Aquest diumenge 30 de setembre es tornarà a realitzar aquestes marxes que acabaran al mercat municipal de Roquetes a les 13 hores. Des d’allí es caminarà fins al carrer Constitució, que es canviarà pel d’1 d’Octubre.

A Roquetes també es recordarà l’acampada de l’1-O passat, amb una nova acampada al pavelló poliesportiu el dissabte 29 a partir de les 21:30 hores.

Per dilluns 1-O, la concentració de les Iaies i Iaios per la Llibretat i els Drets Humans, ANC Tortosa, CDR i entitats de Tortosa es desplaçarà davant de l’auditori Felip Pedrell. Està previst que diverses persones que van custodiar les urnes en els diferents col·legis electorals expliquen les seves vivències.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>