AMPOSTA

Tomàs descarta pactes de govern amb Junts, el PSC i Som Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

24/05/2019

Adam Tomàs ha tancat la campanya electoral reivindicant l’obra de govern que Esquerra d’Amposta ha fet durant este primer mandat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Tomàs ha dit que esperen governar amb una majoria còmoda i poder assolir acords amb les altres forces polítiques, si este 26-M perden la majoria absoluta que van aconseguir fa quatre anys.

Segons Tomàs, l’últim any ha sigut molt dur al ple d’Amposta i s’han obert algunes ferides. Així, ha lamentat les crítiques del PSC a l’independentisme, però també ha deixat clar que no és factible un possible pacte amb Som Amposta, el nou partit de Germán Ciscar, fins ara regidor de Plataforma per Catalunya. A més, ha dit que Junts per Amposta “no estan preparats per entrar a govern”.

A banda, Tomàs ha assenyalat que l’Ajuntament haurà d’afrontar durant el proper mandat el projecte d’un nou pavelló firal, ja que l’actual pavelló es troba en una zona d’ullals que s’està afonant i no és un equipament recuperable. L’alcalde ha evitat parlar d’una ubicació alternativa per evitar especulació amb els terrenys.

Del programa electoral, Tomàs ha destacat la necessitat de fer un pla de millora urbana i de les infraestructures, sobretot al barri de les Quintanes i el Grau. També més polítiques socials, educatives i d’habitatge; així com la reforma de la fiscalitat municipal. Finalment, el candidat d’Esquerra d’Amposta ha dit que s’acabaran obres com el nou casal de la gent gran, el pavelló esportiu i la seu de les mestresses de casa, i que volen impulsar un alberg de joventut de 200 places.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>