MORELLA

Talls de cabell solidaris en una barberia de Morella


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailNORD / XAL | MORELLA

14/07/2017

La barberia de la Plaça de Morella, els dimecres, és més solidària que mai. Tots aquells veïns que es passen a tallar el cabell durant els dimecres destinen una part dels diners que paguen, directament al Consell de la Solidaritat de Morella.

Ja feia temps que David Gálvez, gerent de la Barberia de la Plaça de Morella, volia col·laborar amb el seu negoci al Consell de la Solidaritat. Es per això que ha decidit que tots aquells serveis que faça a la perruqueria en dimecres seran solidaris; és a dir, una part dels diners es destinarà a ONG's i projectes de cooperació.

Una iniciativa que ha comptat amb el suport de la regidora de Benestar Social, Malú Blasco, la qual ha ajudat a David per portar endavant el projecte. A més, també ha volgut animar altres veïns i comerciants a participar-hi.

Poc a poc es va fent calaix i, s'espera que amb l'ajuda dels morellans i la gent de la comarca dels Ports, aquest 20% destinat de cada tall puga aportar una gran quantitat de diners pel Consell de la Solidaritat.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>