ULLDECONA

S’esgota el termini per presentar una moció de censura a Ulldecona


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | ULLDECONA

27/06/2018

El govern municipal de Socialistes d’Ulldecona, encapçalat per Núria Ventura, ha aprovat els pressupostos per al 2018, després que l’oposició no arribés a cap acord per tirar endavant una moció de censura. El passat 25 de maig els grups de l’oposició van rebutjar la qüestió de confiança a Ventura en rebuig als pressupostos, i tenien un mes per tirar endavant una moció de censura. Però en no fer-ho, la confiança s’ha entès per atorgada i els pressupostos queden aprovats automàticament.

La portaveu del PDeCAT a Ulldecona, Núria Balagué, ja va avançar que la moció de censura per apartar Núria Ventura de l’alcaldia era inviable. I és que el Partit Popular ja va deixar clar que no donaria suport a cap candidat independentista. Amb tot, Ventura ha assegurat que aquesta falta d’acord demostra que el govern en minoria del PSC és ‘l’única opció viable’.

Ventura ha defensat els comptes al considerar que responen a les necessitats d’Ulldecona i els barris, donant continuïtat a les accions de millora de la via pública, cohesió social, reactivació econòmica i creació d’ocupació.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>