MÓRA D'EBRE

Sis cursos permetran que els riberencs puguen acreditar competències digitals


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailG.M. | MÓRA D'EBRE

02/01/2018

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha programat per aquest any sis cursos perquè els riberencs puguin acreditar competències en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), del nivell bàsic i mitjà. Aquests cursos de formació acTIC es realitzen a través del Telecentre de la Ribera d’Ebre i es fan per preparar una prova per obtenir un certificat, emès per la Generalitat, que acredita competències digitals, davant de qualsevol empresa o administració i, així, facilitar l’obtenció d’una feina, la promoció professional o complementar el Curriculum Vitae.

Els sis cursos d’aquest 2018 es repartiran al llarg de tot l’any: dos es faran aquest hivern, dos a la primavera i dos més a la tardor. Els interessats en treure’s aquest títol poden escollir diferents dates: del 15 de gener al 19 de febrer; del 20 de febrer al 26 de març; del 9 d’abril al 14 de maig; del 21 de maig al 25 de juny i, finalment, ja després de l’estiu, del 17 de setembre al 22 d’octubre o del 29 d’octubre al 3 de desembre. El preu dels cursos de preparació del nivell bàsic és de 64 euros, mentre que en el cas del mitjà és de 68 euros.

Per apuntar-se als cursos, així com per a més informació sobre horaris, tipologia de les classes i nivells, us podeu adreçar al Telecentre de la Ribera d’Ebre, presencialment al Carrer Sant Valentí número 31 de Móra d’Ebre, per correu electrònic a telecentre@riberaebre.org o bé per telèfon, al 977 401 851.

Durant l’any 2017 es van realitzar tres cursos de formació a través dels quals 30 persones van preparar la prova. D’aquestes, cinc es van apuntar per fer el curs de nivell bàsic i 25 el de nivell mitjà. A aquestes persones s’hi van sumar trenta veïns més que es van apuntar a fer l’examen directament. Així, al telecentre de la Ribera 60 persones van fer la prova per acreditar competències digitals: onze ho van fer del nivell avançat, 33 del mitjà i setze del bàsic.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Guia per a l'independentiste reubicat

Núria Menasanch
ESCRIPTORA

La Itàlia ingovernable

Jesús Gellida
POLITÒLEG

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>