TORTOSA

Seguiment desigual de la vaga general del 8-N a les Terres de l'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

08/11/2017

Seguiment desigual de la convocatòria de vaga general del 8-N a les Terres de l’Ebre. Una jornada de vaga general convocada per la Intersindical-CSC, amb el suport de l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium, Esquerra, la CUP i Demòcrates. Per la seua banda, la Taula per la Democràcia -que aplega una quarantena d'entitats entre les quals hi ha UGT, CCOO i la CECOT- no s’ha sumat a la convocatòria, però ha animat els ciutadans a participar a les diverses concentracions per protestar contra l’aplicació de l’article 155 i per l'empresonament dels líders de l'ANC i d'Òmnium i dels vuit consellers.

En el cas de les Terres de l’Ebre, la concentració s’ha fet a Tortosa al migdia. Ha sortit de la plaça Gerard Vergés, al costat de l’edifici de les delegacions de la Generalitat, i ha recorregut el centre de la ciutat fins a la plaça del Carrilet. De fet, preveient el pas de la manifestació, alguns comerços que estaven oberts han decidit tancar o baixar la reixa. A la tarda, les concentracions estaven previstes a les places dels ajuntaments de les capitals de comarca: Tortosa, Amposta, Móra d’Ebre i Gandesa. De fet, alguns ajuntaments com Amposta i Roquetes han anunciat la seua adhesió a la convocatòria i l’establiment de serveis mínims. També s’han establert serveis mínims a la central nuclear d’Ascó, però no a la fàbrica d’Ercros a Flix. Al matí, l’afectació de la vaga s’ha notat sobretot en l’ensenyament, en escoles i instituts; però també en les comunicacions, amb nombrosos talls de carretera.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>